
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May 16, 1994 
 
 
 
 
Richard Durjak 
5506 West 22nd Place 
Cicero, IL 60650 
 
Dear Mr. Durjak: 
 
The Director of the Federal Register has asked me to respond  
to your inquiry. You have asked whether Internal Revenue  
Service provisions codified at 26 U.S.C 6020, 6201, 6203, 
6301, 6303, 6321, 6331 through 6343, 6601, 6602, 6651, 6701, 
and 7207 have been processed or included in 26 CFR part 1. 
 
The parallel Table of Authorities and Rules, a finding aid 
Compiled and published by the Office of the Federal Register 
(OFR) as a part of the CFR Index, indicates that implementing 
regulations for the sections cited above have been published 
in various parts of title 27 of the Code of Federal 
Regulations (CFR). There are no corresponding entries for  
title 26. 
 
However, the Parallel Table is only an extract of authority  
citations from the CFR data base and cannot be considered a  
comprehensive key to the statutory basis for all regulations.  
An agency may have additional authority for regulations that  
are not listed separately in authority citations, or is  
carried within the text of CFR sections. Citations in  
regulatory text generally do not appear as entries in the  
Parallel Table. 
 
Since there are 12 volumes that make up part 1 of title 26 of  
the CFR, it would require extensive research to answer your  
question with certainty. Commercial computer based services 
are better equipped to perform this type of research. In any  
case, the OFR has neither the resources nor the authority to  
perform the research requested, since to do so would require  
us to make substantive interpretations as to whether certain  
tax statutes have any association with the specified set of  
regulations (see 1 CFR 3.1 enclosed). 
 
Your second question refers to IRS procedures for  
incorporating material by reference in the Federal Register.  
The incorporation by reference process is narrowly defined by  
the provisions of 5 U.S.C 552 (a) and 1 CFR Part 51. Our  
records indicate that the Internal Revenue Service has not  
incorporated by reference in the Federal Register (as that  
term is defined in the Federal Register system) a requirement  
to make an income tax return. 
 
I hope this information will be useful to you. 
 
Sincerely, 
 
 
 
Michael L. White 
Attorney 
Office of the Federal Register 
 
Enclosure 
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